Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mandriva 2007 spring power pack  (Pročitano 5924 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
psy_unix
SuperAdmin
Init 5

Ugled korisnika +10/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

WWW E-mail
« poslato: 19.05.2007. 14:09 »

Ljudi ja prosli put napljuva Mandrivu al ova 2007 spring Power Pack je VRH , EXTRA  ;D ;D ;D ;D
Jeste da je sam je skidao punih 2 nedelje ali isplatilo se .....
Imate je naravno na torrent.linuxsrbija.net (mada nece da je seeduju kako treba ali moze da se skine)
Ja sam u stvari kao lud q*rac krenuo po ko zna koji put u budzenje Gentoo-a ali reko aj bas da probam ovo i odusevio sam se
O paketima , plugins , codecs itd i da ne pricam jer nema bez veze ime power pack !!! (java , flash, wma ,real, itd)
Znaci do default instalaciji sve je prepeglano i ispeglano , pa cak i do Nvidia drivera , Beryl-a itd (za koje mi na Fedori treba bar sat vremena cackanja)
Sistem je definitivno Enterprise sto kazuju i PHP , Apache , MySQL , Postgres , Webmin, Perl itd ..... Svi moguci moduli , najnovije verzije , sve na samo dva klicka....  ;D ;D ;D ;D
Odlicno , stvarno , cista 5 !!!
Kome se smucilo budzenje i caprkanje kao meni a zeli da radi nesto korisno bez imalo problema ovo je moja Velika preporuka ;D ;D ;D ;D
Kome se jave bilo kave bube nek javi ovde , mada cisto sumljam  ;D ;D
« Poslednja izmena: 23.07.2007. 10:47 bmcvetic » Sačuvana

www.konsmed.com - Web dizajn studio

"Two things came out of Berkeley: BSD and LSD. We don't believe this to be a coincidence."
psy_unix
SuperAdmin
Init 5

Ugled korisnika +10/-0
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #1 poslato: 18.03.2008. 18:52 »

Okacio sam FreeeBSD u DVD izdanju na torrent.linuxsrbija.net !!!
Malo sam zapustio torrente ali zato sto su bagovali i pravili haos po SQL-u ali od kako je gospoda iz sezama promenila server i IP radi kao sat .
Ponovo .... kacite  tongue2 tongue2 hello2
Sačuvana

"Two things came out of Berkeley: BSD and LSD. We don't believe this to be a coincidence."
h5n1
Init 3

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19.03.2008. 14:45 »

U brate,ti bas testiras Lindze,i o BSD-ove.Jel ti torenti mogu da kace i oni koji su clanovi foruma.Ja bas imap FreeBSD7.0,mogao sam da okacim?
Sačuvana
soxxx
Init 1
*

Ugled korisnika +2/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 19.03.2008. 17:28 »

Koje si diskove stavio na DVD? Sva tri ili i doc? Nesto dodatno? Da znam ako me neko pita da mogu da preporucim. ;)
Sačuvana
psy_unix
SuperAdmin
Init 5

Ugled korisnika +10/-0
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #4 poslato: 20.03.2008. 10:34 »

U brate,ti bas testiras Lindze,i o BSD-ove.Jel ti torenti mogu da kace i oni koji su clanovi foruma.Ja bas imap FreeBSD7.0,mogao sam da okacim?

Moze , naravno , kaci sta stignes .... upravo sam promenio dozvole na i clanovi mogu da uploaduju torrente ....

Mada moram naci bolje resenje , opet baguje ovaj http://www.btiteam.org/ ...

Koje si diskove stavio na DVD? Sva tri ili i doc? Nesto dodatno? Da znam ako me neko pita da mogu da preporucim. ;)

Nisam ja pravio , koristim plugin torrent-finder za firefox  pa sam ga tako nasao a link je sledeci http://torrent-finder.com/show.php?q=freebsd&Browse=tabs&PageLoad=loadall&select=13

Ja sam ga skinuo , narezao , probao i radi naravno kao sat ... to mogu da tvrdim ... slobodno ga preporuci ...
Sačuvana

h5n1
Init 3

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 20.03.2008. 10:55 »

Ajde pa mozda stavim neki torrent.
Sačuvana
soxxx
Init 1
*

Ugled korisnika +2/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 20.03.2008. 18:19 »

Nisam ja pravio , koristim plugin torrent-finder za firefox  pa sam ga tako nasao a link je sledeci http://torrent-finder.com/show.php?q=freebsd&Browse=tabs&PageLoad=loadall&select=13

Ja sam ga skinuo , narezao , probao i radi naravno kao sat ... to mogu da tvrdim ... slobodno ga preporuci ...
Mozes li mi reci sta dolazi na DVD-u i da li je nesto dodatno stavljeno ili su samo oficijalni diskovi? Izvini sto sam mozda malo dosadan ali hocu da znam sta preporucujem. :-) Torente ne koristim a DVD sam vec napravio sam pa mi se ne skida bezveze samo da bih video sta je na njemu. ;-)
Sačuvana
psy_unix
SuperAdmin
Init 5

Ugled korisnika +10/-0
Van mreže Van mreže

WWW E-mail
« Odgovor #7 poslato: 21.03.2008. 13:15 »

Nisi dosadan , taman posla , zadovoljstvo je moje ....
Inace u pitanju su samo oficijalni diskovi ! hello2 hello2 hello2
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: