Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Instalacija cs non-steam servera na debianu!?!?!  (Pročitano 538 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
pranjani
Init 1
*

Ugled korisnika +0/-0
Van mreže Van mreže

« poslato: 07.03.2010. 13:05 »

Ljudi uzeo sam VPS hosting, napravio server, ali kada hocu da udjem pise da je server STEAM. Kako da ga patchujem?!
Pogledao sam 15-20 sajtova ali nisam uspeo, molim pomoc, ako je moguce na srpskom, ako nije sve jedno!  BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead BangHead
Sačuvana
DrLove73
Init 1
*

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

257142059 ljljuba
WWW E-mail
« Odgovor #1 poslato: 08.03.2010. 02:45 »

Treba ti "engine.v15.tgz" arhiva, i sa *.so fajlovima treba da zamenis originalne fajlove. Posle toga treba da dodas sv_lan=1 ili tako nesto. To bi trebalo da bude to.

Link do jednog od uputstava (engleski):http://www.cstrike.ro/tutorial_cs16_nosteam_linux.php
Sačuvana

Love is in the Air
pranjani
Init 1
*

Ugled korisnika +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08.03.2010. 18:03 »

Treba ti "engine.v15.tgz" arhiva, i sa *.so fajlovima treba da zamenis originalne fajlove. Posle toga treba da dodas sv_lan=1 ili tako nesto. To bi trebalo da bude to.

Link do jednog od uputstava (engleski):http://www.cstrike.ro/tutorial_cs16_nosteam_linux.php
Znam, ali ne mogu da raspakujem taj engine, koju komandu da koristim da to raspakujem?!
Servere sam podigao bez problema za:
GTA
COD1
COD2
COD4
WoW
CS:Source
CS - Steam
Samo ne mogu non-steam, ko pomogne dobija server po zelji!?
Sačuvana
DrLove73
Init 1
*

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

257142059 ljljuba
WWW E-mail
« Odgovor #3 poslato: 09.03.2010. 13:10 »

Pa treba da odes u folder gde se nalaze engine_*.so fajlovi i pokrenes sledece komande:

Kod:
rm -rf engine_amd.so
rm -rf engine_i486.so
rm -rf engine_i686.so

tar xfvz engine.v15.tgz
i to bi trebalo da bude to. Prve tri komande brisu postojece fajlove, cetvrta raspakuje arhivu u trenutni folder.

Ako imas "mc" program (Midnight Commander), enter na engine.v15.tgz bi trebao da te pusti unutra pa samo iskopiras u folder u drugom panelu.

Cak bi i Total Commander na Windowsu trebalo da moze da ti otvori tu arhivu.
Sačuvana

Love is in the Air
pranjani
Init 1
*

Ugled korisnika +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 10.03.2010. 14:54 »

Pa treba da odes u folder gde se nalaze engine_*.so fajlovi i pokrenes sledece komande:

Kod:
rm -rf engine_amd.so
rm -rf engine_i486.so
rm -rf engine_i686.so

tar xfvz engine.v15.tgz
i to bi trebalo da bude to. Prve tri komande brisu postojece fajlove, cetvrta raspakuje arhivu u trenutni folder.

Ako imas "mc" program (Midnight Commander), enter na engine.v15.tgz bi trebao da te pusti unutra pa samo iskopiras u folder u drugom panelu.

Cak bi i Total Commander na Windowsu trebalo da moze da ti otvori tu arhivu.
Znam, sve sam to radio, ali ono kaze nesto gzip format, bla bla....
Sačuvana
DrLove73
Init 1
*

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

257142059 ljljuba
WWW E-mail
« Odgovor #5 poslato: 12.03.2010. 18:10 »

Druze, ti izgleda nemas instaliran gzip. ne znam sta bi drugo moglo da bude.

Evo ti linkova do fajlova unutar te arhive da se ne mucis puno, ali to bi trebalo da resis. Generalno, uvek je pametno da "bla,bla,bla" zamenis sa pravim tekstom tako da mozemo da ti pomognemo na pravi nacin.

Link (folder):http://www.plcomputers.net/download/half-life/
Sačuvana

Love is in the Air
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: