Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: OpenSolaris 2008.05  (Pročitano 3280 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
h5n1
Init 3

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« poslato: 06.05.2008. 10:35 »

Ovo je c/p sa distrowatcha:

Citat
Here it is: the first stable release from Project Indiana, OpenSolaris 2008.05: "From dorm room to boardroom. OpenSolaris has everything you need to take your brilliant idea, build a prototype, test it, deploy it, and run it on production servers -- out of a loft, or across your enterprise. And when your application goes viral, you won't have to throw hardware at the problem, or switch to a different OS. OpenSolaris is industrial strength and built to scale from the get go. The live CD makes it simple to boot to a fully functional desktop environment, including Firefox and Thunderbird. Try it without fear -- our instant rollback feature works like a giant undo button, so your system is always protected, and you'll never lose work. And, you can load OpenSolaris 2008.05 easily in a variety of virtualization technologies including the open source VirtualBox hypervisor."

Ako kojim slucajem niste spazili.Ufff,cini mi se da su ga dobro napucali .... icon_biggrin
Sačuvana
h5n1
Init 3

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 07.05.2008. 10:55 »

NIje lose ni da se baci pogled na http://wiki.mozilla.org/SolarisVM.
Sačuvana
Growlboy
Init 1
*

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 02.07.2008. 13:09 »

Jel probao neko ovo čudo, ? Ja sam ga probao sa liveCD-a. Fino izgleda. Mada nema jasne i vidljive prednosti u odnosu na Linux, jedino što se lakše namešta layout za kineski i japanski :) ... al jbg . profesionalci znaju koje su mu prednosti, a ja nikako ne mogu to da provalim tongue5
Sačuvana
h5n1
Init 3

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 02.07.2008. 20:42 »

Cackanje ispod haube obicno pokaze razlike , hehehehe ....
Sačuvana
psy_unix
SuperAdmin
Init 5

Ugled korisnika +10/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

WWW E-mail
« Odgovor #4 poslato: 04.07.2008. 10:46 »

Odavno sam odustao od svih Solaris-base sistema jer mi se apsolutno ne svidja njihova politika i njihovi pokusaji da priblize svoj OS sirokim narodnim masama...
Mozda lupam i gresim ali nikako oni ne mogu da se ponasaju dolje , brze i stabilnije na obicnim PC masinama od Linux-a i BSD-a  headbang angry6 angry4

Sačuvana

www.konsmed.com - Web dizajn studio

"Two things came out of Berkeley: BSD and LSD. We don't believe this to be a coincidence."
Growlboy
Init 1
*

Ugled korisnika +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 07.07.2008. 22:07 »

Ja se zanimam za programiranje u Javi, pa se pitam da li je Solaris bolja platforma za to.
Sačuvana
slaks
Init 1
*

Ugled korisnika +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 18.04.2009. 11:49 »

Ne znam za vas ali meni openSolaris izgleda sve polje i polje. Ova novija verzija 2008.11 je mnogo bolje odradjena. http://www.opensolaris.org/os/
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: